miércoles, septiembre 13, 2006

 
EL BLOG DE LA MARTA LÓPEZ PAYTUBÍ

Fa una estona he llegit amb satisfacció el correu que m'enviava la Marta Lopez, candidata del Partit Popular a l'alcaldia de Caldes d'Estrac, per informar-me que ha obert el seu
blog.

Hi he accedit i he pogut comprovar que vol fer del seu blog, una eina participativa, centrada sobretot en Caldes d'Estrac, i amb diferents seccions. Espero que el nou blog suposi un punt de trobada per als caldencs i per als no caldencs per poder debatre amb respecte i arguments.

A Caldes, trobem un altre blog de diferent color polític, però obert i participatiu a la gent. És el d'en
Marc Vergés, un socialista amb el qual es pot debatre amb rigor i arguments i amb el que es pot estar d'acord en molts punts, fet que a vegades s'haurien de recordar els dos grans partits espanyols.

Ànims Marta en aquest nou projecte. Espero que això animi a que més companys del Partit Popular del Maresme obrin el seu propi blog i comencem a tenir una presència a Internet que esperem confirmar en els Ajuntaments aquest proper maig.

Comments:
Gràcies, Xavi! Ets un sol. La veritat és que ha tingut un impacte molt bo entre les persones de Caldes que acostumen a visitar els blogs del Marc Vergés i Els Tr3s Micos, espero que els continguts del meu blog puguin ésser útils per moltes persones.

Ens veiem.


Marta
 
Xavi, gràcies per la part que em toca!

M'ha agradat la frase "amb el qual es pot debatre amb rigor i arguments i amb el que es pot estar d'acord en molts punts".

Sincerament, m'agrada haver llegit una frase que, simplement s'adequa a la realitat i amb la qual també et podria descriure a tu mateix i, estic convençut, a la Marta.

ens llegim!
 
ja veig que hi ha bon rotllo entre uns del PP i un altre del PSOE (no del PSC). Ja es veu que en el fons sou el mateix, uns espanyolistes que us estimeu Espanya i titlleu de radicals a tots els que no ens sentim espanyols. He llegit la presentació del Vergés al seu bloc, on diu que és ESPANYOL (llegiu la prsentació!) i dels dos del PP ja no cal dir què pensen.

Quants botiflers tenim a casa nostra!
 
Independista català;

No sé tu, però jo puc parlar cordialment i amb bon rotllo amb persones d'altres partits. En aquest cas del PSC, però també et diré que tinc molt bona relació amb gent d'ERC i de CiU, per exemple, i això evidentment no vol dir que siguem el mateix.

Les persones estan per sobre els pensaments, i per tant com a perso na amb en Marc Vergés hi tinc més bon rotllo que no pas amb gent que vota igual que jo. Estaria bé apendre a fer diferències entre persona i ideologia.

Marc, simplement dic la veritat. Considero que per debatre i rebatre altres arguments fan falta sobretot arguments i educació, i les dues coses tu les tens.
 
Publicar un comentario



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?