viernes, julio 21, 2006

 
PREDICAR AMB L'EXEMPLE

En els darrers plens municipals hem pogut comprovar com el grup socialista criticava a l'Ajuntament per endarreriments en els expedients urbanístics. Recordarem també com l'ex-alcalde Jaume Romaguera ficava el crit al cel per unes irregularitats que s'estaven produïnt en la construcció del nou hotel rural (fins i tot va portar fotos per demostrar-ho). Tot això està molt bé. Està molt bé instar als altres a fer complir la llei o a parlar sobre els errors del govern municipal per mirar de donar-ne una solució.

Però clar quan hom veu aquesta notícia de
Ràdio Tordera ja no sap què pensar. Cito textualment:

"LA INSPECTORA D?OBRES EXPEDIENTADA PER L'AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR PER TREBALLAR EN UNA PROMOTORA ÉS LA TORDERENCA NÚRIA C., PARELLA DE L'EX-ALCALDE DE TORDERA, JAUME ROMAGUERA.

L'Ajuntament de Lloret de Mar ha obert un expedient sancionador a una funcionària i arquitecte tècnica per "incompatibilitat de tasques". Segons publicava ahir en portada el Diari de Girona, la treballadora municipal porta sis mesos suspesa de la feina després que l'Ajuntament hagi comprovat que combinava la tasca d'inspectora d'obres amb la d'arquitecte tècnica per a empreses promotores. L'expedientada és funcionària de des de fa uns vuit anys i es correspon amb la torderenca Núria Cañas, parella de l'ex-alcalde de Tordera Jaume Romaguera.

Segons informa el rotatiu, l'assumpte s'ha descobert arran de la denúncia d'una parcel·lista de la urbanització Los Pinares, que ha aportat un certificat de control de qualitat d'una empresa promotora, on Cañas apareix com a aparelladora del projecte. Segons declaracions al Diari de Girona del regidor de Recursos Humans del consistori llorentenc, Ignasi Riera, en els sis mesos que fa que treballen en l'expedient s'han demostrat trenta feines incompatibles amb el càrrec d'inspectora d'obres i que han estat realitzades per la impugnada. L'expedient sancionador s'ha resolt amb una sanció de dos anys de suspensió de sou i feina. Davant dels fets, l'expedientada ja ha presentat al·legacions."





Comments:
Xavi, dius que no saps que pensar. Es fácil, informet i pensa. Pro fes-ho amb tots els elements de judici dels que dispossis. Nosaltres, la meva dona i jo no tenim cap mena de inconvenient de deixarte veura tot l'expedient. A partir d'aqui treu les teves propies conclusions. Si vols un conçell, no ho fagis amb les informacions parcials,sesgades o mes o menys interessades de una de les parts implicades. Sería, com compendras, un error. I ha persones que ho prefereixen, aixis poden fer safareix, espero que no siguis d'aquestes.
Sols dirte que la meva companya no ha fet res que no pogues fer. Altre cosse es que l'Ajuntamet per el que treballa ho consideri, o ho vugui considerar aixis. Que hi farem, malauradament hi ha qui no sap distingui entre feina i politica. Personalment crec que L'Ajuntament de Lloret, gobernat per CiU, ha vist la oportunitat de fer mal i al-l'hore un favor als seus companys de Tordfera. Tan punt ha trobat el que consideraben indicis de irregularitats han pensat que podian matar mes de un oçell de un sol tret. Han carregat l'ascopeta i quan han anat a apuntar, l'oçell ja no hi era, es a dir, el que considerabn falte mol greu ja no era tal. Aixis ho demostre les resolucions del propi Decret de suspensió, pro...., ja que tenim l'escopeta carregada, tan es val, disparem encara que sigui a l'aire. Empestifa que algo queda. Ells s'abran (espero que la teva acitud no sigui aquesta).
Nosaltres no volem tenir la raó, volem que hens la donin, pe aixó hi ha la justícia, i aixó ho sabrem d'aquí a un temps. Aixó es com un partit de futbol a la mitja part. El resultat final se sabrá quan finalitzi el partit. Per tan, tot judici previ que es pugui fer en aquestes alçades no deixaría de esser incidios.
No hens coneixem, pro tot i que militem amb partits de idiología mol diferent, crec amb les persones, almenys mentres no amb demostrin que actuan de mala fé.
Nosaltres, la meva dona i jo, no tenim perqué donar explicacions a ningú, pro si realment es del teu interes saber mes d'aquest affer, ja saps ahón trobarnos. No m'agradaría pensar que ets com molts d'altres que van exigin als dames que han de demostrar la seva integritat quan amb tot cas, tindria que esser al inrevés, per acusar tindrian que aportar proves de falte de integritat, i aquestes, are per are no hi son. Aixis pensem els que hem lluitat per recuperar la democracia en el nostre país.
No m'agrada participar amb blocs, la gen, alguns que no tots, sota l'anonimat sol dir el que mai dirian cara a cara, i desfermen les seves miseries amb excesiva facilitat. Per tan, no entraré mes. Si es del teu interes, repeteixo, saps ahón som.
Gracies per el teu interes demostrat al penjar la notícia en el teu bloc.
Jame Romaguera.
Company i marid de Nuria Cañas.
PD.- Dispenseu els puristes, el meu catalá escrit deixe mol que desitjar. Tot i que vaig lluitar per retornar el catalá a les escoles, jo no hi vaig esser-hi a temps, pro no tinc cap dubte de que s'enten.
Gracies.
 
Jaume, m'he limitat a transciure una informació de la web de Ràdio Tordera, emissora que va obtenir la notícia del Diari de Girona.

La moral és cosa de cadascú, almenys en un país com el nostre. Per tant no sóc ningú per jutjar des del punt de vista moral una cosa que encara no està resolta administrativament. En tot cas, l'Administració ha de resoldre-ho des del punt de vista administratiu.
 
El titular del comentari i el primer parágraf també es de RADIO TORDERA?.
 
No. Tant el titular com el primer paràgraf són meus.

En el primer paràgraf simplement faig un resum de l'actuació del grup municipal socialista en els darrers plens i crec que si aquest és el rigor que es vol exigir i ja que s'exigeix estrictament el compliment de la llei, s'exigeixi per a tothom. D'aquí el títol del comentari.
 
Si es aixó només, jo també hi estic d'acord (recorda que en el nostre primer escrit varem dir que "no volem tenir la raó, sinó que volem que hens la dónin") i que qualsevol comentari prematur al respecta d'aquest affer podria esser incidiós. Per un moment m'habia semblat que es pretenien sembrar certs dubtes al respecta.Disculpa si no ha estat aixis.
Adeu
 
Publicar un comentario



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?