martes, junio 13, 2006

 
JOAN LÓPEZ, DIJOUS A TORDERA

L'acte que havíem de fer dissabte amb el diputat Joan López, ha estat traslladat a aquest dijous.
Per tant us convidem a tots a venir a la xerrada, a les 6:30 de la tarda a la Biblioteca Municipal de Tordera, situada al Carrer Joan Maragall s/n.
El diputat maresmenc ens donarà més raons pel NO, un NO pensant en les persones.

ACEBES AVUI A MATARÓ

Avui a les 7, a l'hotel NH de Mataró, tindrem la ocasió de veure un míting del Secretari General del Partit Popular, Ángel Acebes.

RAONS PEL NO (II)

Diumenge en el debat de TV3, Joan Saura (el que justifica i celebra les agressions al PP) no feia res més que repetir que tindrem més competències. Ara bé, ens asseguren aquestes competències solucionar els problemes de la gent?
Les noves competències, no necessàriament ajuden a resoldre problemes, simplement impliquen un repartiment de poder. És l'afany de poder de determinats grups polítics per seguir mantenint càrrecs i més càrrecs el que ha fet atribuir competències a la Generalitat.
Si el criteri d'atribució s'hagués fixat en funció de la capacitat i de les possibilitats de donar resposta als problemes dels ciutadans, les persones ho agraïríem.

Comments:
Sens dubte les agressions no una actitud a seguir, però reflexen un escalfament que els populars heu anat creant. Si només fossin independentistes el discrus seria fàcil, però els botiguers del mercat de collblanc?
Insults, mentides, atacs...han generat un odi que desemboca amb tot plegat. No desitjo aningú cap agressió, però que tothom atengui a les conseqüències dels seus actes.
I ja que sou tan sensibles, el proper cop que militants independentistes es manifestin a Madrid, espero veure-us condemnant les agressions que reben en públic, perquè de moment no ho heu fet. Que no tenen el mateix valor?
 
hola xavi,
soc un ciutadà de Caldetes. m'han parlat de la teva pàgina i està molt bé, felicitats. Per cert, córre el rumor per Caldetes que una tal Marta López Paytubi serà la candidata del PP a l'alcaldia de Caldes , és cert??? bé, espero que si, soc votant del PP des de sempre i m'agradaria tenir una bona llista per votar (espero que no sigui com les anteriores del PP, que no fan campanya i apareixen dos dies abans de les eleccions i a sobre amb gent desconeguda)
 
Acebes va condemnar els insults i amenaces a Carod-Rovira.

Ciutadà de caldetes, estic segur que la Marta López aconseguirà fer una bona llista amb gent del poble i amb projectes per al poble.
 
Publicar un comentario



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?