domingo, mayo 07, 2006

 
TOLERANTES

Ayer por la tarde, una manifestación okupa, protestando contra una decisión del Ayuntamiento de Mataró (PSC, ICV, ERC), terminó en la sede del PP de Mataró.
Terminó con violencia y con un ataque contra la fachada de la sede situada en el Camí Ral. Una vez más los violentos demostraron quien es de verdad demócrata y expresa sus ideas con los medios legales y quien no lo es y ataca a todos los que discrepan con sus opiniones.

Ya está bien de agresiones a miembros y a sedes del PP de Cataluña. Ya está bien de que los otros partidos callen delante de este tipo de agresiones (dicen que quién calla otorga, por lo tanto lo deben considerar normal y justificable).

Libertad Digital, se ha hecho eco de la noticia.

Dio la casualidad que en ese balcón que en la noticia de Libertad Digital, podemos ver manchado de negro, estuve yo esa mañana. Estuve porque esa mañana se presentó allí una iniciativa democrática y participativa en contraposición con la violencia que sufriríamos horas después.

A las 12 de la mañana del 6 de mayo, Nuevas Generaciones de Mataró, presentó un blog, llamado "Ja n'hi ha prou", centrado en temas municipales, pero sin descuidar temas de actualidad que puedan surgir. A parte de los posts que realizen los miembros de NNGG de Mataró, como Adam, Tomás, José o Miguel Ángel, entre otros; han incluido una serie de links interesantes (universidades, medios de comunicación, otros blogs, etc).

Contiene entradas en catalán y en castellano (al igual que el mío), demostrando una vez más que en el Partido Popular estamos de parte de la sociedad real, de una sociedad que es bilingüe.

Con nosotros estuvo también Rechi de Nuevas Generaciones de Palafolls, para hablar sobre la organización juvenil del Partido Popular a nivel comarcal.

Comments:
Gracias por el apoyo, no nos vencerán.
 
Xavi,

los actos violentos hay que condenarlos y de hecho esos mismos impresentables tb se ensañaron con la sede del PSC Mataró.

El 1er secretario del PSC Mataró, Ramon Bassas, ha condenado los hechos directamente en su blog y hace una referencia directa a las pintadas en la sede del PP:

http://ramonbassas.blogspot.com/2006/05/destrossa-port-i-tren-pp-i-erc-tornar.html

Como ves, no se puede generalizar con lo de "quién calla, otorga". En algunas cosas estamos todos de acuerdo.

Un saludo.
 
Javi, no sempre es condemnen aquests atacs.

Recordo quan en una celebració de l'11 de setembre, ERC va ser atacada per persones encara més independentistes, el Partit Popular va condemnar l'atac.

Quan li passa això al PP generalment no es condemna.
 
bon dia, sóc un menoquí q estic vivint a Barcelona. president de nngg d'Alaior-Menorca...i us vull donar tots els meus anims, i fer una petita reflexió. a menorca aixo no passa, ja que NNGG és la major força politica jovenil de l'illa, pero a catalunya el PP s'hauria de fer un pensament profund de com vol actuar. sóc d'aquells que pensa q Josep Piqué és un molt bon polític, pero s'hauria de tenir una coordinacio entre joves. vaig estar al congres regional i em vaig quedar una mica parat. si algu em vol agregar i poder discurtir-ho m'ofereixo. nnggalaior@hotmail.com

ps: agrairia que en Xavi Martin, q ha escrit a la web de nngg de palma m'agregues, gràcies.
 
tot el recolzament i condemna als atacs. Les discrepàncies polítiques cal manifestar-les a través de la paraula.
 
Tens raó Marc. La manifestació es va produir perquè estaven en contra d'una política concreta de l'Ajuntament de Mataró. Fins aquí, d'acord.

Però utilitzar una llibertat democràtica com és el dret de manifestació, per dur a terme actes anti-democràtics i de coacció contra el PP i contra el PSC, demostra quin nivell humà tenen aquests agresors.
 
En aquesta notícia no es diu que les aregsions també es van fer contra la seu del PSC o contra entitas financeres diverses i entitats immobiliaries. No diguis mitjes veritats per quedar com una víctima. Hauries quedat millor donant suport a les altres víctimes
 
Acabo de leer tu blog por primera vez, y tengo que decir que me parece excelente. Eres un chaval con mucho coraje y mucha valentía. Es más como persona muy preocupada por lo que pasa en Cataluña (Soy canario de padres catalanes) me alegre muchísimo que la manipulación mediática y educativa no ha pedido con todas las mentes de mi querida Cataluña.

¡Ánimo Xavi, sigue así!
 
En els comentaris, parlo de l'atac al PSC. Si bé no he parlat de l'atac a entitats financeres, sí que se'n parla a la notícia.

El President del PP de Mataró, José Manuel López, es va posar en contacte amb el PSC per transmetre la condemna als atacs a la seva seu i per transmetre el suport del Partit Popular.

Gracias por el apoyo. Creemos que la libertad de las personas está por encima de las imposiciones mediáticas de algunos, y por eso y por el bienestar y el progreso de las personas en una sociedad libre seguiremos luchando en el PP.
 
Qui dius que és el violent?
Qui dius que és el demòcrata?

No és el PP que n vol negociar amb ETA per la fi de la violència per orgull i obtenció de vots, no és el mateix que va enviar l´estat a una guerra bruta.

No sou vosaltres, els "democràtics" que prohibiu el dret a l´autodeterminació de la nació catalana?.
No hi ha res més fantàstic que fer-se unes paraules a mida.
Però tranquil... els socialistes fan igual, si Marx aixques el cap i veies com s´utilitza la paraula socialisme FLIPARIA.
Apa adeu trempats Imparialistes!!
 
El PP no vol donar a ETA allò que ha estat reclamant durant 30 anys.
Perquè donar ETA allò que vol, seria legitimar la lluita armada i fer veure a la societat que amb violència s'aconsegueix tot.

El dret a l'autodeterminació no està reconegut a la Constitució (que va ser votada favorablement a Espanya, i fins i tot a Catalunya amb un marge encara més ampli).

Pel que fa a la guerra. Crec que tots hauríem d'estar contents al veure que un país s'ha alliberat del seu dictador i camina cap a la democràcia.
Imagina't que a l'any 1945 governs extrangers haguessin derrocat a Franco i haguessin iniciat un camí cap a la democràcia. No hagués estat millor, que esperar encara trenta anys més?
 
Llavors, ara que ETA parla de democràcia,(perquè autodeterminció és sinònim de democràcia) s´ha de contestar amb una dictadura, perquè sino "los violentos" hauran guanyat?

Sinserament.... creus que els EEUU són una ONG que van a democratitzar el món?

Hi ha una llista molt llarga de Paisos en conflicte, però pobrets, sino hi ha petroli, no els poden veneir amb la "democràcia" Ianki.

Pel que fa al Franquisme, simplement no et contestare perque aquesta pregunta no te la creus ni tu.
 
ETA vol autodeterminació (no reconegut a la Constitució), amnistia per als assassins i Navarra.

És el mateix que han demanat sempre. Quin sentit tindria ara donar-los totes aquestes reclamacions i no haver-ho fet abans?

Cedir ara al terrorisme seria un error.

La pregunta sí que me la crec.
 
Publicar un comentario



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?