martes, mayo 16, 2006

 
SANT PONÇ I CONVENCIÓ TERRITORIAL

Escric aquest post amb dies de retard per diferents motius, però no volia deixar passar la oportunitat de parlar sobre aquests dos temes.

Dijous passat, 11 de maig, es va celebrar a Tordera el tradicional aplec de Sant Ponç, on es van reunir prop de 2000 persones, per celebrar activitats tant religioses com lúdiques. Com és típic, es va fer una gran arrossada. Les sardanes i inflables per als més petits van completar la jornada.

No obstant, i com també és tradicional, per als joves, Sant Ponç es celebra el dia 10 a la nit. El dimecres al matí plovia, i les previsions no eren massa bones per a poder acampar, però finalment la cosa va anar millor, i es va celebrar l'acampada.
El punt crític, és el de la neteja de l'entorn natural. Vaig acampar amb els meus amics en un lloc bastant llunyà del nucli de Sant Ponç (on hi trobem l'esglèsia). Abans, però, vam haver d'estar una bona estona treient deixalles que feia la impresió que duien anys allà.
¿Què espera l'Ajuntament per retirar-ho? En farem un prec al proper ple per tal que tota aquesta brutícia sigui retirada el més aviat possible i no es torni a acumular.

Dos dies més tard, l'activitat del Partit Popular de Catalunya es concentrava a la Santa Sussana. Fins a l'hotel Indalo Park, es van desplaçar persones de tot el territori català. Victor Ros, com a president comarcal, va donar la benvinguda a tots els presents, encorantjant-nos a fer una bona feina per explicar els riscos que per als catalans suposa el nou Estatut.
Dolors Montserrat, Rafael Luna i Francesc Vendrell també van parlar d'aquesta campanya, que per part nostra serà molt activa, defensant la compatibilitat entre Catalunya i Espanya sense que per això se n'hagi de fer un Estatut que ho modifiqui tot i que perjudiqui a alguns drets bàsics de les persones que vivim aquí.

Finalment Josep Piqué, va concloure l'acte, presagiant que un govern PSC-CIU (o viceversa, crec que CIU obtindrà més escons que els socialistes) serà el govern del 3%, el de la ocultació, el d'aquí no passa res. Per tant, el que necessitem és un govern fort, que miri per les persones i que treballi en favor d'elles i no a favor de la classe política; una classe política, la catalana, en decadència, on en comptes de donar una imatge normal, s'està donant una imatge esperpèntica i impròpia d'uns polítics madurs.

Ah, per cert, aquells que ens titllen d'anticatalans, els hi demanaria que deixessin de dir barbaritats i de fer demagògia, ja que mentre ells parlen, nosaltres treballem. Que mirin tot el que va fer el PP per Catalunya durant l'etapa 1996-2004, i que vegin que quan hi havia els socialistes, les inversions a Catalunya eren del 8% del PIB; amb el PP es va arribar a més del 17%.
Tot això és ser anticatalà? No, tot això és fer compatible el ple desenvolupament de tot l'Estat, sense deixar de banda algunes zones, com ha fet el PSOE eliminant el Pla Galícia o el Pla Hidrològic Nacional.

Comments:
Visca el Barça i visca Catalunya.
 
Gracias Xavi por tus comentarios en los bloggs defendiendo a Miguel Angel. Fue un error meterse con una escritora del capgros pero peor es lo del BAssas que no ha pedido disculpas aun. Un abrazo
 
En comtes de fer el prèssec dient que netegin el bosc, el que heu de fer el PP és deixar de especular amb el territori, que molt pitjor que enbrutir el bosc, és edificar-hi.
Al territori català, està fart de les vostres bruticies especulatives, terra mitica, l´horta de València, l´autopista d´Eivissa.... i sort que al Principat només sou uns palanganes i no teniu poder per fer gaire res.

Per cert, aportar més inversions o diners a una "comunitat autònoma", no justifica que estimeu un pais, al que ni tant sols reconeixeu.
O es que el PP valencià(per tant català), no és anticatalanista, amb la persecució i escissió de la llengua, o Jaume Matas, l´altre anticatalà que redueix l´ensenyament de la nostra lengua a les aules.
 
Tres Paisos, quatre barres.
Són covards aquells qui ovliden les seves arrels.
Jo les meves les tinc ven presents...
Visca la Terra!!!
De Fraga a Maó i de Salses a Guardamar, reunificació, independència i socialisme!
 
És més important solucionar els problemes de la gent, que no pas fer apologia d'un passat que ja no existeix ni està adequat a les necessitats, ni a la realitat social de les persones que vivim a aquell territori anomenat "Països catalans".

Que botiflers i poc patriotes, aquells que voten al PP a València i Balears. Potser perquè els solucionen els problemes?
 
Simplemen els voten, perquè són els que els garanteixen la continuitat de l´espanyolitat, i els que permeten guanyar diners a costa de reventar el territori.
Per cert els problemes de la gent al meu entendre són la preservació d´una llengua, una cultura i un territori, i això és exactament tot el contrari del que fa el PP. Si no volen preservar res d´això, que fotin el camp a una altra vanda, com per exemple el "pueblo" del pares i/o avies de la gran majoria d´emigrants que voten el PP.
 
Doncs a la majoria dels ciutadans els preocupa l'atur, la inmigració, el terrorisme, la vivenda, etc.

Les prioritats del Partit Popular són aquestes, i per això ningú ens ha de fer fora d'on vivim, perquè Catalunya també és casa nostra, encara que a tu no t'agradi.
 
[url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/ganardinero.jpg[/img][/url]
[b]Necesitas ganar dinero y no sabes que hacer[/b]
Nosotros hemos hallado la mejor guia en internet de como trabajo casa. Como fue de interes para nosotros, tambien les puede ser de interes para ustedes. No son unicamente formas de ganar dinero con su pagina web, hay todo tipo de formas para ganar dinero en internet...
[b][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url]Te recomendamos entrar a [url=http://www.ganar-dinero-ya.com/]Ganar dinero[/url][url=http://www.ganar-dinero-ya.com][img]http://www.ganar-dinero-ya.com/dinero.jpg[/img][/url][/b]
 
Publicar un comentario



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?