jueves, mayo 04, 2006

 
PROMOCIÓ ECONÒMICA, ELS REPTES DE TORDERA

He llegit a la web de Ràdio Tordera que la regidoria de Promoció Econòmica ha iniciat unes jornades d'innovació i dinamització comercial. Des del Partit Popular de Tordera, aplaudim la iniciativa, perquè tot el que pugui aportar innovació i dinamització en l'àmbit econòmic és bo, sempre i quan es faci des d'una perspectiva seriosa.

Ara bé, a Tordera, fa falta una política de promoció econòmica més agosarada, intentant atraure empreses de diferents tipus, perquè aprofitin les avantatges que el nostre poble els pot donar.

Cal ampliar la zona industrial, amb l'objectiu de fer venir noves empreses a la nostra localitat, oferint-los avantatges fiscals i exigint uns nivells mínims de responsabilitat medio-ambiental, i fomentant-ne certes actituds dins d'aquest àmbit medio-ambiental (recordo que una de les ponències del PP del Maresme en el proper Congrés Comarcal tracta sobre medi ambient).

Cal també, donar oportunitats als joves de Tordera, tinguin l'especialització que tinguin. Per aquells que estiguin interessats a treballar a compte d'altri necessiten tenir una bona formació, i si pot ser que la obtinguin a prop de casa seva. És per això que al Partit Popular considerem necessària la creació d'una escola taller, on posteriorment un cop formats els alumnes aquests puguin disposar de feina gràcies als acords que s'arribin amb empresaris locals.

Per aquells joves emprenedors que vulguin crear la seva pròpia empresa o el seu propi negoci cal que s'ofereixin avantatges fiscals i ajuda de tipus logístic per a iniciar el seu negoci i d'aquesta manera contribuir al creixement estable de Tordera.

En parlaré més endavant i en concretaré les actuacions que farem des del Partit Popular, però a hores d'ara puc dir, que la nostra prioritat són les persones i la seva formació. Creiem en les persones i per això volem que no estiguin soles, volem ajudar a les persones, i per això les formarem i incentivarem les seves iniciatives.

Comments: Publicar un comentario



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?