viernes, abril 28, 2006

 
CONVENCIÓ COMARCAL

El dimecres 19 d'abril, el diputat al Congrés Jorge Fernández Díaz, va visitar el Maresme per participar a la reunió informativa convocada per l'Executiva Comarcal.

Fernández Díaz, va parlar de l'Estatut i va assegurar que el PP és l'únic partit que defensa a les persones per sobre dels poders públics. Va considerar el nou Estatut com a intervencionista i fet a mida dels poders públics, perquè aquests puguin regular la vida de les persones, deixant-ne de banda la seva iniciativa i llibertats que es consideren intrínseques de totes les democràcies, com per exemple el dret a fer ús de qualsevol llengua oficial, sense que per això s'hagin d'aplicar sancions.

El NO del Partit Popular al nou Estatut de Catalunya, serà segons el diputat, un NO a favor de les persones, i no pas en contra de Catalunya com han afirmat els nacionalistes. Posicionar-se en contra de l'Estatut és estar a favor dels ciutadans i de les seves llibertats i estar a favor d'això no es pot entendre com un atac contra res ni contra ningú.

A la reunió, es va parlar també de al propera Convenció Comarcal del Partit Popular del Maresme (20 de maig), en el qual hi participaran totes les Juntes Locals de la comarca. Hi haurà quatre ponències (programa marc electoral, polítiques socials, medi ambient i joventut).

Marta López de Caldes d'Estrac, és la presidenta del Comitè Organitzador d'aquesta convenció, el qual està integrat per Óscar Berman (Palafolls) en Ramon Martínez (Malgrat), en Jordi Niubó de Vilassar, el President local de Calella, en Josep Maria Vila; en Josep Riera de Canet de Mar i en Jose Manuel López de Mataró.

Participaran a les ponències Abraham Cobo, Patrick Cruz, Marta López, Susana Clerici, Adam Alonso i jo. L'Adam, president comarcal de NNGG, i jo, amb la colaboració d'en Javi Zarco, regidor a l'Ajuntament de Pineda de Mar i Secretari de Política Municipal de Noves Generacions de Barcelona, serem els ponents en la ponéncia que portarà per títol: "Polítiques per a joves, perquè nosaltres també comptem".

Dins d'ella, parlarem de quines haurien de ser les polítiques a desenvolupar dins l'àmbit juvenil a les poblacions del Maresme, i establirem unes conclusions que s'introduiran al programa electoral municipal a les localitats del Maresme.

No només parlarem d'oci, com solen fer la resta de partits, sinó que ens centrarem en allò que preocupa als joves (habitatge, feina, formació). Perquè el temps lliure no és quelcom que hagin de regular en exclusiva els poders públics. El que sí han de regular els poders públics i solucionar-ho de debò són els problemes de les persones i en aquest sentit treballem a les Noves Generacions del Maresme per tal de presentar propostes adequades a les problemàtiques de la joventut.

Comments:
Xavier, aquesta tal Marta López és de Caldes i viu a Caldes d'Estrac?

és que som un poble petit i ens coneixem tots, però no em sona el seu nom! I com a "companys" polítics, malgrat de diferents partits, seria interessant saber qui és! Res, és simple curiositat!

salut!
 
PER CERT, TENIU PREVIST PRESENTAR LLISTA DEL PP A CALDES?
 
És de Caldes, sí. Es diu Marta López Paytubí, i em sembla que té 28 anys.

Està realitzant un treball impresionant en la organització d'aquesta Convenció, i espero pel bé de Caldes que el seu treball i la seva dedicació donin els seus fruïts, i el Partit Popular pugui comptar amb una regidora al municipi de Caldes.
 
gràcies per la info!
 
per cert, la pots animar a que vagi entrant a la secció EL CAFÈ DE CALDES del meu bloc, perquè així pugui conèixer opinions del poble i perquè ella també pugui opinar. Ja saps, el debat ens fa més rics com a persones!
 
ostres! de veritat que hi haurà candidatura del PP a Caldes? Bé, com sigui una candidatura fantasma com la d'eleccions anteriors. El PP a Caldes no ha passat dels 40 vots a causa d'aquestes llistes fantasmes amb gent de fora de Caldes i no vinculada al poble. Aquesta tal Marta viu a Caldes? s'involucra en la vida de Caldes? coneix Caldes? la gent la coneix? No sé quin éxit pot tenir una llista del PP a Caldes, però per començar s'hauria d'haver començat a treballar des de fa temps i no mesos o dies abans de les eleccions, com segurament farà aquesta hipotètica candidata.... no sé... jo animo al PP a treballar per Caldes, però a fer-ho bé i no com a simple estratègia de marketing per dir que es presenta llista al poble. PER CERT, ESTÀ CONFIRMADA LA PRESENTACIO D'AQUESTA LLISTA???

endavant i bona feina....
 
Bon dia!

Sóc la Marta López, futura candidata del PP a Caldes. En primer lloc vull agrair l'interès mostrat, cada vegada més m'adono que la política i el benestar de Caldes preocupa molt a tothom, cosa que fa que encara tingui més ganes de treballar per el poble iu les persones.

Et vull fer saber que sí estem treballant per poder tenir una molt bona llista en les properes eleccions municipals, però ens agrada la feina ebn feta, així que millor anar fent "passes curtes" però segures.

Us mantindré informats.


Marta López Paytubí
 
Publicar un comentario



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?