viernes, febrero 17, 2006

 
POR LAS PERSONAS, POR TÍ

Éste era el eslógan de las elecciones municipales de 2003. Las personas siguen y seguirán siendo nuestra preocupación principal. Y digo esto por dos cosas. Vayamos por partes.

Ayer por la tarde, estuvimos recorriendo Tordera recogiendo firmas para el referéndum en favor de la igualdad de derechos y deberes de los ciudadanos españoles.
Explicamos a todos los ciudadanos nuestra opinión sobre como se están desarrollando los acontecimientos en Cataluña y en España, y aunque muchos dijeron que no eran del PP, firmaron. Y firmaron, porque estaban de acuerdo con lo que les expusimos. Porque antes de todo esta la libertad y los derechos del ciudadano, y eso nadie, ni esos que se creen Dios lo puede cambiar.

La sensación de contacto con la gente, compensaba los posibles insultos y descalificaciones que algunos radicales nos propinan. Ayer por suerte no se produjo ningún incidente y la ciudadanía demostró que una vez más es ante todo ciudadano, y todos los que no quisieron firmar nos lo manifestaron con toda la educación del mundo.
Seguiremos trabajando para que los ciudadanos de Tordera puedan seguir dando su opinión y sean tenidos en cuenta.

Antes he dicho que tenía dos motivos para decir que las personas eran nuestra prioridad. El segundo motivo es la respuesta que el PSC nos ha dado después de nuestras declaraciones.

Nosotros simplemente pedíamos una rectificación por los insultos contra los votantes del PP (no es la primera vez que el PSC de Tordera pone en duda la capacidad de los ciudadanos en el momento de votar). La respuesta de la regidora Montserrat de Diego ha sido que nos dediquemos a trabajar por Tordera.

Yo ahora le digo, que eso ya lo hacemos (que mire nuestra web). Luchar porque la democracia no sea puesta en duda también es luchar por los ciudadanos de Tordera. Por lo tanto, en esta actuación nuestra intención ha sido defender una vez más a las PERSONAS de los ataques de un partido que a veces se cree Dios y con la capacidad de juzgar a las personas por su color político.

Comments:
Normes positives dictades per l'estat espanyol que obliguen la utilització de la llengua castellana

http://www.contrastant.net/llengua/obligatori.htm
 
Fixa't que amb el PP només n'hi ha dos, i la resta les va fer el PSOE.

Personalment ho trobo negatiu, i només s'hauria de fer en productes perillosos. Ara bé, en altres productes ha de ser el productor que etiqueti en la llengua que vulgui. Si els ciutadans no ho entenen doncs probablement no compraran. Aleshores que sigui el productor el qui rectifiqui per la llei de mercat i no per la imposició de l'administració.

Que la decisió quedi sempre en les seves mans.
 
hola xavi, una pregunta:
estic fent un treball sobre el PPC i em pregunto si saps perquè el web del PP de Catalunya fa temps que es troba inactiva (bé, només hi ha la salutació d'en Piqué i ja està...)
GRÀCIES!
 
Doncs ho desconec. El que sí et puc dir és que setmanalment m'envien el butlletí amb les notícies parlamentàries.

D'altra banda, està en actiu la web www.popularsbcn.com, on es mostren les diferents notícies locals i comarcals i de les diferents iniciatives a Ajuntaments, Consell Comarcals i el Parlament que fan referència a la província de Barcelona.
 
moltes gràcies xavi!
 
Ei ppero, si hem dones aquest paperot per firmar; segurament jo també el firmaria, i això que sóc independentista i d´esquerres.
El que esteu fent i preguntant, forma part d´un numero de circ!!!!!

Foteu el camp a les espanyes, i deixeu de tocar els collons!!!!!

Si tant creieu amb l´espanya unica i indivisible, com s´entenen frases com antes un aleman que un catalan, o endesa se va del territorio nacional con la opa de gas natural.
Realment aguantar al PP en aquestes epoques que corren, te mooolt de mèrit.
Felicitats Xavi, ets un dels pocs afortunats!!!!!
 
La OPA és un tema de mercat, però evidentment s'ha de vetllar principalment pels consumidors.

I els consumidors no són la Caixa.
 
Els informes fets públics ahir per diferents mitjans que analitzen l'orientació política dels professionals de la Corporació Catalana de Radiotelevisió (CCRTV) també destapen un altre fet: les contradiccions de Pedro J. Ramírez envers la política lingüística de la Generalitat de Catalunya. Un dels informes, de setembre de 1993, posa de manifest com el director d'El Mundo defensava en aquells anys la immersió lingüística a les escoles catalanes. El document fa referència a un debat sobre la qüestió organitzat per Luis del Olmo en què hi participaven Javier Nart i Pedro J. Ramírez, on aquest darrer va afirmar que s'estava sobredimensionant el problema.

Per ell, el fet que els pares que es queixaven de discriminació del castellà haguessin estat tan pocs era una prova, argumentava llavors, que si fos un problema tan greu hi hauria molta més gent al darrere de les protestes. Tot això contrasta amb la saga de reportatges en contra de la política lingüística a Catalunya que, durant el mes de gener de 2006, va publicar el diari El Mundo. La voluntat de tots els partits, excepte el PP, de mantenir l'actual política lingüística semblava ser un dels motius d'aquesta campanya. En un editorial arribava a afirmar que allò pactat a l'Estatut permetia la desaparició del castellà a les escoles. Les peces periodístiques repassaven tots els diferents aspectes d'aquesta política
 
El que pensi Pedro J. Ramírez és una opinió personal que pot haver canviat amb el temps.
O si no mira els extrems dels PSOE. Abans la negociació amb ETA era saltar-se la llei i crear els GAL; ara és també saltar-se la llei, però per claudicar davant els terroristes.
 
Publicar un comentario



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?