viernes, enero 20, 2006

 
CONSELL MUNICIPAL DE JOVENTUT

Fa pocs mesos i amb la intenció de reformular-lo i en vistes al poc èxit que estava tenint va deixar d'existir a Tordera el Consell Municipal de Joventut, si més no com el coneixíem fins aleshores.

De moment, tot segueix igual (o almenys és la impresió que hom pot tenir). Sembla ser que la tasca participativa ha estat substituida per simples sondejos llançats al Fórum Jove de Tordera; però el que és evident és que cal alguna cosa més. Calen noves fòrmules per evitar que a una reunió del Consell de Joventut hi assiteixi una persona. ¿Quants joves som a Tordera?

Des del Partit Popular, creiem que el necessari seria que es constituïs de nou el Consell Municipal de Joventut, i que s'impliqués al màxim de gent per tal de garantir la pluralitat de les decisions i recomanacions preses. Emplacem des d'aquí a en Josep Llorens, regidor de Joventut, que convoqui aquesta reunió, i que els convocats siguin, a més de tots aquells joves independents d'entitats i partits que desitgin col·laborar; les entitats juvenils de Tordera i els partits polítics de la localitat.

Només amb la pluralitat i una alta participació s'aconseguirà donar prestigi al Consell. Cal doncs començar a debatre què volem que es faci a la Festa Major i quines activitats s'haurien de fer al llarg de l'any. Calen propostes, aportades per tots i totes, perquè només sumant aconseguirem l'èxit del Consell.

Al Partit Popular hi volem participar i volem que hi participi el màxim nombre de gent possible. Serà això possible? Es revitalitzarà el Consell? Tant de bo.

Comments:
Hola Xavier!
Com a mínim a Tordera ja existia un Consell de Joventut, malgrat ara trobo lògic que en demaneu la nova constitució! Però és que a Caldes ni s'ha cret un Consell de Joventut... i de promeses de creació n'hi ha hagut des de fa anys...una gran pena...
 
Són iniciatives que vinguin de qui vinguin haurien de ser benvingudes i posades en pràctica el més aviat possible.

Cal, però un cop constituïts aquest Consells, procurar la màxima participació de la joventut, perquè si no, passa que a les reunions no hi va gairebé ningú.

Espero que a Caldes el que han estat promeses s'acabin convertint en realitat.
 
Publicar un comentario



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?