martes, enero 31, 2006

 
5 MANIES

Recentment en
Víctor Martínez, de les JSC, des del seu blog m'ha llençat una memè. Aquesta consisteix en dir 5 manies o mals hàbits. Doncs bé, després de pensar-ho, consultar-ho amb els amics (perquè després es digui que al PP no dialoguem) i de fer un examen de Teoria del Dret, escric quines són aquestes 5 manies.

A- Anar sense jaqueta o poc abrigat. No sé perquè, però no acostumo a tenir fred, per tant no em veureu amb jaquetes o roba excessivament d'hivern. Recordo el trajecte Blanes-Tordera en moto en ple novembre en màniga curta.

B- Començar les converses del Messenger, amb ieeeee, en comptes d'hola o bon dia. Probablement sigui influència d'en Roura.

C- Contestar els comentaris d'aquest blog siguin els que siguin. Ho podeu comprovar, tots els comentaris han estat contestats, perquè crec que el diàleg, el debat i la discusió fent servir la paraula, són més beneficioses que postejar i no entrar a debatre.

D- Esmorzar un croissant amb un tallat en el quart d'hora que precedeix a l'inici de les classes a la universitat, que sol ser a les nou. Aquest esmorzar va acompanyat d'una conversa amb els companys.

E- Sopar de divendres al Racó i de dissabte al Xino. Hom no vulgui trobar-li un perquè, ja que és la costum, que només canvia en cas de sopar a una altra localitat.

Demà parlaré d'una notícia d'El Períodico sobre qui paga més en concepte d'IRPF.

Per cert, és costum enviar una memè a 5 persones. Doncs jo li envio a:

Marc Vergés (PSC)
Bernat Costas (ERC)
Javi Naya (PSC)
Pedro (Blog de l'Estrany)
Joan Safont (ERC)

Comments:
gràcies xavi! ara ho faré!!! els meus estranys habits son mes estranys que els teus, crec! jeje!
 
Merci també de part meva.
 
Xavi, feina feta!
 
Hola Xavi!
Quan puguis, em fas un enllaç. Jo quan passi alguns dies, i torni de les meves mini-vacances tambçe et faré un parell d'enllaços.
http://nuevasvalles.blogspot.com
htpp://ricardobonilla.blogspot.com
 
doncs es d´agrair aixo de que t´agradi el dialeg , tan de bo altre gent dins del PP tingues la mateixa opinio ;-)
 
Bones Ricardo. Ja he fet els enllaços. Espero que més companys de Noves Generacions i del PP s'apuntin a la moda dels blogs.

El PP demostra i ha demostrat capacitat de diàleg en moltes ocasions. Es van fer pactes d'Estat amb el govern del PP. El diàleg ha de ser una de les prioritats de qualsevol partit i de qualsevol persona.
 
Veus, en el punt A estic igual que tu. De vegades em fa vergonya anar pel carrer, i veure la gent tapada fins les orelles i jo amb un jersei o una camisa i tant panxo. Jo és que sempre tinc calor :)
 
Hola, Tristany. Anima't tu també a fer la meme.
 
Publicar un comentario



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?