lunes, diciembre 19, 2005

 
X CONGRESO NUEVAS GENERACIONES DE CATALUÑA

El pasado sábado, las
Nuevas Generaciones del Partido Popular de Cataluña celebramos nuestro décimo congreso autonómico. Después de la elección hace dos meses de José Antonio Coto como presidente provincial, tocaba renovar ahora la dirección en Cataluña.

El congreso empezó a las diez de la mañana en el Hotel World Trade Center de Barcelona. Yo acudí con Carles Rodríguez, amigo y vocal de la Junta Local del PP de Tordera.

El acto contó con la asistencia de destacados dirigentes tanto del Partido Popular como de Nuevas Generaciones. Estuvieron Josep Piqué, Rafael Luna, Dolors Montserrat, Jordi Cornet, Alberto Fernández Díaz y Carmen Fúnez (Presidenta Nacional de NNGG) entre otros.

La Junta saliente trabajó intensamente para incrementar el número de afiliados y para asentar el proyecto de Nuevas Generaciones en Cataluña. Prueba de esto, vino dada en el informe de gestión.

Las ponencias, estuvieron del todo acertadas, y hablaron de lo que verdaderamente nos preocupa a los jóvenes (vivienda, ocio, participación, trabajo, etc), pero me quedo con la que hablaba de libertad (de hecho el lema era: "+Llibertat= +Catalunya"). En el Partido Popular y en NNGG tenemos claro que sin libertad un país, un conjunto de ciudadanos no puede vivir bien. A más libertad más posibilidades de avanzar.

Después de una intervención de Alberto Fernández Díaz, en la qué recordo su paso por Nuevas Generaciones y lo que significa trabajar por y para la libertad de los ciudadanos; hubo un descanso para comer. A continuación la votación confirmó por aplastante mayoría de los compromisarios (91%) a Carlos Parry como presidente de Nuevas Generaciones de Cataluña.

Empezamos pues una nueva etapa, una etapa para crecer, para trabajar y para hacer llegar a la población nuestro mensaje; un mensaje de libertad, de prosperidad y de trabajo por lo que realmente preocupa a la gente. Hablamos de trabajo, de vivienda, inmigración, terrorismo, seguridad ciudadana, todo para mejorar la calidad de vida de TODOS los ciudadanos de Cataluña y de España.

Estoy seguro que esta nueva Junta de NNGG de Cataluña, de la que formo parte como vocal, seguirá el camino empezado por el equipo de Alejandro Fernández y ayudará a consolidar el proyecto ilusionante del PPC.

Comments:
Tu també sortiràs al carrer a vigilar als radicals de les JERC, Maulets i ICV? Deu ser molt divertit no ser del PP?
 
Pel qui no sàpiga de què va, Noves Generacions de la Província de Barcelona ha iniciat una campanya amb la intenció d'incentivar el civisme en la ciutadania (sí, allò que alguns se n'omplen molt la boca, però després no compleixen).

Una de tasques a realitzar és vigilar si la resta de partits compleixen allò que diuen (de fet és una de les tasques de la oposició, i perquè no, també del govern). Sembla ser que algunes organitzacions com les JERC, Maulets, etc, no compleixen amb les actituds cíviques que la societat desitja.

Per tant, criticar actituds incíviques per tal que no es tornin a repetir no és cap mal, al contrari. Ho faci qui ho faci, sempre i quan sigui veritat, és una tasca positiva.
 
Bé, tenint en compte els antecedents de determinats membres de les Juventudes del teu partit no crec que siguin les persones més apropiades per vigilar a ningú (a no ser que es tracti de inmigrants il·legals, és clar). De totes maneres hi ha una gent que s'hi dedica a això. Es diuen policies i jutges. Ho dic per si us serveix per alguna cosa.
La tasca de la oposició és vigilar les accions que empren el govern, no els ciutadans. Per això, repeteixo, ja hi ha la polícia.
 
Felicitats Xavi!! Veig que has sortit reforçat del congrès de nuevas generaciones, i ja tornes a escriure en castellà.
Vigila bien a los incivicos!!!!
Desitjo de TOT cor que els dolent(jerc i maulets) siguin bons, ja que estem arribant a nadal! Felices fiestas en PAZ
ja ja ja ja ja.....
 
Quan els maulets o les JERC fan alguna cosa de la seva organització estan actuant com a responsables de la organització en la qual militen, per tant si fan alguna cosa incorrecte els altres tenim dret a queixar-nos.

Anònim, escric un post en català i un en castellà. Estic en el meu dret de fer-ho. És molt trist criticar una persona per parlar una llengua o una altra. És una de les coses que feia el franquisme.
 
Jo no he dit que no tingueu dret a queixar-vos. Simplement dic que això de vigilar sona a patrulla urbana d'aquelles de les pel·lícules i, a mi, em sembla molt trist.
 
Ei tranqui, que no critico, felicito, però si jo prefereixo que la gent amb mentalitat espanyola parli en castellà, t´ho dic de veritat, FELICITATS!!!!
 
Simplement aquesta campanya és per evitar que la ciutat estigui bruta. Potser no se soluciona la gran problemàtica, però esperem que d'alguna cosa serveixi.

Anònim, parlaré en català i en castellà. Els comentaris, els contesto amb la mateixa llengua que la gent me'ls fa.
 
Després de fotre fora 60 militants que van estripar el carnet davant la seu del carrer Urgell (ara es deuen haver fet de la Plataforma per Catalunya, bé, potser del Boadella, doncs la PXC és massa catalana per ells), les joventuts a favor de la guerra de l'Iraq amb el valerós José Antonio (em sona...) Coto al capdavant es preparen per atacar el projecte de convivència amb Espanya aprovat pel 90% del Parlament tot amgant les banderes amb el pollastre que els militants porten als calçotets i a l'aixella.
 
Si aquí al final ja no es podrà dir el que es pensa. (Ni posar el nom desitjat a un fill). El President de NG és Carlos Parry. En José Antonio Coto, ho és, però de la província de Barcelona.

El projecte de convivència dels catalans, és intervencionista (fins i tot algunes veus de CiU ho diuen) i anticonstitucional.
 
Actualmet, ja no es pot dir el que es pensa, i a més la teva constitució o defensa(atraveixta a parlar malament del cap d´estat(el rei))tampoc es pot parlar "bé" d´ETA, preguntali a en Xirinachs jovenet!
I el meu pare, com MOLTS altres catalans, tenem noms castellans per la força, no pas per voluntat.
I si hem permets la pregunta(no cal que contestis)
El teu pare, és diu com els teus avis varen voler?
REFLEXIONA!!!
 
Xavi, no pots ignorar la dictadura franquista, ha exisitit per molt que la vulguis esborrar del mapa.
 
Jo l'únic que he dit és que no és molt correcte criticar a una persona perquè es digui José Antonio. A cas he ignorat jo la dictadura franquista? Simplement és que no estàvem parlant del tema, però n'hem parlat i molt en aquest bloc, i sempre he contestat a comentaris sobre aquest tema, i no la he ignorat mai.

Injuriar el cap d'Estat i fer apologia d'ETA és delicte en aquest país. Dir que l'Estatut perjudica Catalunya, de moment, no.

El meu pare es diu com els meus avis van voler, i jo també em dic com els meus pares van voler.
 
Veus Martín, per a tu això que jo t´exposo, no és cap problema, perque tu et cagues amb eta, alogies el rei i en el teu pare no li han imposat el nom a diferència del meu.
Tu formes part de l´estat imperialista i jo de la nació oprimida.
 
Hola xavi,si voleu incrementar el numero d'afiliats digam perque poseu tans obstacles,jo que soc d'un poble del maresme i em vull afiliar em demanan un desplaçament per a informarme,i ademes una persona que m'avali.
 
Deus estar relacionada amb l´incivisme! ja ja ja ja ja o potser els hi has parlat en català i t´han identificat com a "rojoseparatista".
Segur que el meu comentari t´ajudarà a desplaçarte per informarte i buscar un avalador(potser en Xavi)ho veus com no és tant complicat
Apa, de res!!! ja ja ja ja ja
 
El teu pare no es diu com els teus avis van voler. D'acord, però no és per culpa meva, és per culpa d'una dictadura que va restringir llibertats a la població.

Maria, de quin poble ets? Jo no vaig tenir cap problema per afiliar-me, simplement em vaig acostar a Malgrat perquè a Tordera en aquell moment no hi havia cap representant del PP.
Per cert, anònim, al PP ens és absolutament igual quin idioma parlem els afiliats, potser a altres partits sí que s'imposa una llengua o una altra.
 
Quina vergonya que hi hagi gent que es vulgui afiliar a un partit que defensa que el Parlament de Catalunya i ETA són el mateix.
Després de provocar la guerra de l'Iraq només faltava això.
 
Pedro, exageres les coses. Ni el PP ha dit que siguin el mateix ni el PP ha provocat la guerra de l'Irak.
 
Aquesta dictadura,va reprimir unes llibertats, que avui encara no s´han posat a "puesto".Va marginar la llengua, i encara en patim les seqüeles, la gent major de 35 anys, no parlen amb català amb els castellanoparlants, perquè els hi han inculcat que era de mala educació.
Quin esforç han fet els castellanoparlants per parlar català, la majoria cap.
 
Un dels meus dos cognoms, acava amb as i no pas amb es com a molts dels meus companys. Això no es pas fruit del franquisme, sino fruit d´anys de imperialisme castellà, ara espanyol.
La història ens ha demostrat, que espanya només ens vol com a espanyols, mai com a catalans.
El PP és l´espanyolisme personificat!!!!
 
Però el Pp no ha codmenat el franquisme ni l'alçament militar del 18 de juliol de 1936. Sou uns fatxes.
 
Pedro, sí que l'ha condemnat.

Anònim, el que va fer la dictadura no és culpa meva. L'actual societat catalana (de la qual els castellano-parlants també en formen part) vol que li arregluin els problemes que té.
Hem de tenir en compte que som a l'any 2005 i no a l'any 1900 ni al 1400 i que les coses no són com eren.
 
Per arreglar les coses a la "dreta", ja hi ha CIU; però si ho vols arreglar desde el PP, és perquè ets un espanyolista, per tant NAZI-ONALISTA.
Nomès tens respecta per la cultura de l´imperi, t´hauries d´avargonyir, et recordo que el teu partit ha sorgit de DINS la dictadura(alianza popular).
No intentis justificar lo injustificable
 
M'acuses de nazi? El Partit Popular té cambres de gas? La gent que se sent espanyola a Catalunya són nazis?

Acabes d'insultar a tots els ciutadans de Catalunya, exceptuant el 12% que es considera només català. Després diràs que la COPE insulta als catalans...

Tinc respecte per totes les cultures dels ciutadans de Catalunya sempre i quan compleixin amb els valors de la democràcia. Estic parlant en català, si no hi tingués respecte ja no ho faria.
 
Doncs no hauries de respectar la cultura que aixafa la dels altres.
Hem sembla que el PP no te pas el 88% dels vots a Catalunya oi, els que dieu ser No nacionalistes, ho sou però espanyols, és evident que la paraula nazi, no es referia literalment, intueix una mica home!
 
Jo parlo del sentiment nacional, i a l'enquesta de la Vanguardia pots comprovar que un 12% de població es consideren només catalans.

La cultura dels catalans és la cultura que formem tots els ciutadans de Catalunya sense necessitat d'aixafar res.

Doncs si no es referia a això, perquè l'has dit?
 
Ah, doncs no fem eleccions, guiem-nos només per enquestes de la vanguardia.
Vull veure la condemna de l'home lleig i amb bigoti a l'alçament nacional.
 
És una enquesta orientativa. Per exemple, la de la Generalitat era d'un 14%. Són dades aproximades, que no surten reflexades quan es fan eleccions.

La condemna al franquisme que va fer el Partit Popular es va fer mitjançant votació. Desconec si oralment Aznar va fer aquesta condemna. No crec que sigui necessari que cada dos per tres haguem de parlar de franquisme. Als ciutadans ens interessa més el futur i el present.
 
La cultura dels catalans és fer el ramadà, no menjar porc, parlar àrab etc...?
Durant segles, la cultura catalana, ha anat agafant "coses" de totes les cultures veines, tenim el call jueu, els banys arabs, els torrons "d´alacant", la gralla, etc...
Però la cultura espanyola, no s´ha integrat a la catalana, sino que li ha plantat cara, i va paralela a la nostre.
La cultura espanyola, no és la nostre!!!
No s´ha fusionat amb l´autoctona, sino que es vol mantenir com a tal.Jo d´això en dic imperialisme.
Els radicals anem a la base del problema....
 
i amb això no vull pas dir de prohibir la cultura espanyola, però en cap cas, hauria de rebre subencions de la generalitat, ni anomenar-la catalana, perquè no ho és.
 
Però és que és cultura de persones que viuen a Catalunya i que estan integrades a la societat catalana.
 
Cada dos per tres no, només algun dia a la vida. Dmostre'm que has condemnat el franquisme. la memòria històrica és important encara que tu i els teus col.legues vulgueu oblidar la dictadura.
 
En aquest blog ja ho he fet. No començaré cada post condemnant tot allò que no em sembla correcte, ens hi estaríem estona...
 
Precisament és això el que reclamo, que siguin els espanyols que s´integrin a Catalunya, no pas els catalans, que ens integrem a espanya.
Ho entens ho encara no, els catalans, no ens hem mogut de la nostre terra, sou vosaltres que vareu venir, i no pas com a imigrants, sino com a ocupants.
No teniu cap dret a reclamar-nos la espanyolitat. Imperialistes!!!
 
Escolta quan gent d'altres zones d'Espanya van venir, Catalunya ja formava part d'Espanya. Jo a tu no et reclamo l'espanyolitat, però recorda que els catalans volem i ens sentim en una majoria ser (encara que només sigui una mica) espanyols.

Les societats canvien, avancem i evolucionen. La catalana no és una excepció, i tots els que la formem ens hem d'adaptar a aquests canvis, perquè entre tots construïm la societat.
 
Precisament, sou els espanyols, els que no us vau adaptar als canvis culturals dels catalans, i vareu construir una societat al marge de la ja existent.
Estar al marge de la societat espanyola, tal i com estan les coses, només queda una sortida, que es la que ha agafat ETA.
Jo també faig el joc a l´estat, per necessitat, no pas per gust, la postura que ha agafat ETA la trobo excessiva, per tant com puc jo no sentirme espanyol, si hi ha tota una estructura de repressió organitzada cap a la dissidència?
 
Una societat al marge de la existent. Des del moment en què parlem i ho fem en la mateixa llengua o en una llengua comprensiva per a tots formem part de la mateixa societat.

Jo puc anar pel carrer i no veig gent que forma part d'una altra societat.

Allà tu al defensar el terrorisme. No et sentis espanyol, de fet hi ha aproximadament un 12% de gent que només se sent català. No se'ls ha discriminat per aquest fet.
 
Ho has fet tu mateix de discriminar, en l´article de Qüestió d´imatge.

En el moment en que la societat està dividida per dos comunitats linguistiques, vol dir que una acavarà suprimint a l´altre, no us vàreu integrar!
Jo veig molta gent,que forma una altre societat al marge de la catalana, i al País basc, això s´accentua.
Ets un imperialista, i cada cop ho marques més.
 
T'he dit molts cops que jo estic perfectament integrat en la societat catalana. El problema és que per a tu aquesta societat hauria de ser uniforme.
 
Es evident que no hem diràs el contrari, però tranquil, que ja us veiem el plumero!!
Per cert, no has dit res de l´article discriminatori que has fet d´ERC, potser són ells els que no deuen estar integrats?
 
L'article d'ERC que dius m'imagino que és el de qüestió d'imatge. Simplement vaig llençar una pregunta a l'aire. Ara obrir segons quins debats també és ser anti-català?
 
Jo he parlat de discriminar, no de ser anti-català, no hem siguis demagog Martín!!!!
 
M'has acusat de fer un article discriminatori quan no he discriminat. M'has acusat indirectament (no m'enrecordo també si de forma directa) d'anar contra els catalans (suposo que contra els "bons").
 
Acuso directament al teu partit, de NO defensar els interessos dels catalans(drets linguistics, drets nacionals, drets culturals etc...)
Si això no és anar en contra dels catalans, deu ser que ja no existim per vosaltres.
 
Em sembla que aquestes coses els catalans les tenim més que superades. A cap baròmetre veig jo que hi hagi aquests tipus de preocupacions. La gent del carrer, en general preferim que es sol·lucioni allò que verdaderament ens inquieta.
 
Que vols dir amb això, que ja els dones per colonitzats aquests interessos,que la nostra llengua, nació i cultura ja són les espanyoles?
No has trovat manera més directa, de dir que Catalunya per tu ja no existeix.
No es pot ser més imperialista que el PP, ets impressionant Martín!! quins collons que tens!!

Al tall diu:
LLadres que entreu per Almansa, no sou lladres de saqueig.
Ens poseu la cova a casa i desde allà governeu,
governeu de lladrocini, repinyeu governan.....
No ensenyen a les escoles com van esclafar un pais, perque de la llavó sembrada en continuen treien fruits...

Felip V mai va jurar els nostres furs, i d´aqui, que encara no ens els heu reconegut ni tu ni cap partit espanyol.
Per fer justícia : autodeterminació
 
Si ens posem a reconèixer drets històrics, malament que aniríem. Es restituiria la inquisició, el feudalisme, els valencians estarien sota domini català, etc.

El català, és una de les llengues que parlen els catalans. Recorda que els catalans també parlem castellà.
 
Els Valencians, SÓN catalans, i també parlen català, castellà, portuguès, anglès, algerià, amasic etc....

No entenc d´on has tret això del feudalisme i la inquisició, però si et sembla correcte, tu mateix noi, reclama-ho.
Ja ser que et fa por, això de que els catalans no volguem ser espanyols, però l´autodeterminació, no és un fet històric, sino un dret actual, que cap partit espanyol ens vol donar.
Això no és democràcia.
 
Per què els valencians són catalans?
 
Per què els murcians són espanyols?
 
Perquè juntament amb la resta dels espanyols ho han decidit.
 
Doncs els valencians són catalans, perquè juntament amb la resta dels Països Catalans, van ser conquerits per les armes en contra de la seva voluntat per les tropes borbòniques.Perquè formavem una Corona, perquè la seva cultura i llengua són comunes.
Joanot Martorell, Ovidi Montllor, Maria de la pau janer etc...personatges d´una mateixa cultura.
Sóm una nació!!!
 
No es poden imposar les coses per història. Em recorda al falangisme clàssic del 36.
 
Si et faig fora de casa teva i la ocupo durant un temps, suposo que no me la reclamaras, perquè estaràs parlant d´un fet històric, de quelcom que ja ha passat, que ja és història!!!
Quant temps ha de passar perquè un fet sigui històric, amb quin varem et guies?

Mentre hi hagi gent que ho reclami, s´ha de fer justicia!!!
Els Paisos Catalans, són una realitat cultural i linguistica, simplement no són reconeguts pel teu estat, però això no vol dir que no existeixin.
 
Casa meva és meva perquè m'ho garantitza l'Estat de dret. València també va ser conquerida i Mallorca. El que compta és la realitat actual, i la realitat és que el PP tant a un lloc com a l'altre hi governa per majoria absoluta.
 
L´estat de dret del que tu parles, és comparable a al dret de conquesta de Mallorca i País Valencià, una cosa moralment incorrecte.
Si per tu només compte l´actualitat, passen casos com els dels papers de salamanca, que tot i haver estat robats, a al teu partit se li enfot; el que comte per ells és que ara formen part d´un arxiu.
Aquesta majoria ppera, és fruit de l´imigració i ocupació espanyola del territori català.
Tal i com passa a la majoria de paisos llatinoamericans, en que els indigenes autòctons són una minoria, i encara els acusen de no voler-se integrar.
 
Ciutadans de segona classe que no haurien de tenir dret a decidir, perquè no són d'allà, no? Les societats per sort evolucionen.

L'estat de dret és quelcom democràtic, l'edat mitjana no.
 
Dret a decidir si, MAI a imposar, que és el que feu els espanyols.
Un clar exemple, el famós estatut.
Els catalans NO podem decidir el que volem, perquè en el vostre estat, som ciutadans de segona.
Els catalans devem ser com els indigenes de llatinoamèrica, que no ens volem adaptar a la societat actual....
QUINS PEBROTS!!!!
 
L'Estatut ha d'entrar dins la Constitució. Tots els ciutadans d'Espanya tenim els mateixos drets i deures. De la mateixa manera que el parlament andalús no pot promulgar una llei orgànica sense la aprovació del Congrés (on hi són representats tots els ciutadans espanyols, els catalans inclosos), el parlament català tampoc ho pot fer.
 
Publicar un comentario



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?