jueves, diciembre 01, 2005

 
PROMOCIÓ ECONÒMICA
Llegeixo al Maresme Confidencial que avui es celebren unes jornades (bé, només una) sobre promoció econòmica a Pineda de Mar. La notícia pot semblar positiva en un principi, però deixa de ser-ho quan veiem les despeses que comporta.
18.000 euros (tres milions de les antigues pessetes). Aquesta despesa es realitza per realment donar un impuls a l'economia pinedenca o per donar un impuls a Xavier Amor (PSC), regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Pineda i futur candidat a l'alcaldia dels socialistes?
Aquí es on trobem el veritable "talante" dels socialistes allà on governen. La prioritat són ells i els interessa més defensar els personalismes que no pas l'interès de tots els ciutadans.
No seria més fàcil iniciar un procés de debat i diàleg amb els empresaris del poble i de la comarca i/o d'incentivar a les empreses, negocis i comerços, per tal de donar aquest impuls si és que realment l'equip de govern de Pineda el vol donar?
La resposta dels socialistes és una altra. Millor (mal)gastar 18.000 euros per fer una jornada que de ben poc servirà (el temps ens ho dirà) i de pas així promocionen el seu candidat (a Pineda almenys en tenen).

Comments:
Escoltam, faràs el mateix amb tota la despesa que ens costeu la FAES o la monarquia per exemple?
 
Esteu en contra de publicar les balances fiscals? Que poc demòcrata no està en contra de saber en què es gasten els meus diners?
 
Crec que hi ha altres maneres de fer les coses que no gastar-se 18000 euros en una jornada que ja veurem si servirà de gran cosa.
 
Bon dia xavi.sento no coincidi amb tu,referent a la jornada economica de pineda,jo hi vaig asistir i amb el temps sera un referent a la comarca.tambe dir.te que estas equivocat i desconeixes al xavi amor per haber personalitzat amb ell aquesta jornada.Estas poc documentat i a mes de consultar el maresme confidencial et recomano vegis i acudeixis a quelcom ple de pineda aixi coneixerias la tasca de promocio economica,innova.un projecta aprovat,edifici en el que es faran serveis a l'empresa ,de ocupacio,asesorament a nous emprenedors(tu podrias pertanya a aquest col.lectiu).jo al menys he fet l'esforÇ d'inscriurem i anar a aquesta jornada economica.per cert.soc del pp.salutacions,maria.
 
Hola Maria, gràcies per participar en el blog. No puc valorar gaire la feina del Xavier Amor, perquè l'únic que conec de la seva feina és aquesta jornada econòmica (el temps ens dirà si ha servit, jo potser m'equivoco, però a simple vista la meva opinió és la que he dit al post), i el tema de l'edifici innova, que al meu parer tot i està bé la seva construcció (amb això no hi discrepo), s'hauria d'haver aprofitat d'una manera diferent el seu espai. I si s'hagués fet una espècie d'escola taller que hagués pogut donar feina als joves i d'aquesta manera es cobria la demanda laboral en el sector que s'aprenés a l'escola taller?

De totes maneres, les discrepàncies són més de forma que no de fons.
 
Maria, estàs en contra de publicar les balances fiscals?
 
Pedro aixo de les balances fiscals es una secuencia que repeteixes sempre?veuras jo vull qu'es publiqui cualsevol efecte economic,social i mes cuan gent com el xavi martin o el amor rebran bonificacions per la seva dedicacio sigui parcial o exclusiva a la politica.al menys espero qu'el xavi martin si faci oposicions a guanyar a tordera.
 
Publicar un comentario



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?