martes, diciembre 06, 2005

 
PARTIT POPULAR, GARANTIA DE BON GOVERN

Per aquells que diuen que el PP només es preocupa pels poderosos, aquí tenim una sèrie de proves que demostra que el que realment ens importa són les persones.

L'any 1995 amb el PSOE hi havia 12 590 000 ocupats. Amb el PP els ocupats van augmentar en 4 milions. Si l'any 1995 hi havia un 22'8% d'atur, el 2004 i gràcies a la gestió del Partit Popular aquesta taxa va passar a l'11'2%. I pels que diuen que això es va fer a base de contractes temporals, simplement els hi dic que li preguntin a Felipe Gonzàlez quin tant per cent de temporalitat en el treball hi havia quan va marxar. Doncs un 34'6. L'any 2004, la taxa havia disminuït al 30'7%.

El PP va augmentar també un 57% la despesa en educació respecte a la del PSOE, un 34% la despesa en beques i ajudes a l'estudi.

Gràcies al PP les pensions no perillen (recordem com estava la caixa de la Seguretat Social l'any 1995?) i a més les pensions han pujat més d'un 43%. S'ha doblat la despesa en I+D (si allò que tan deien els socialistes que el PP no tenia en compte).

I totes aquestes mesures de caire social, s'han fet per l'encertada política social dels governs del Partit Popular que han vingut acompanyats d'una gestió econòmica impecable dirigida per Rodrigo Rato. A més de les dades d'atur ja donades, el PIB va augmentar un 64% i el dèficit públic va passar del 6'6% de l'època socialista al 0% de l'època del PP. El Partit Popular ha doblat les inversions en infraestructures.

S'ha aconseguit rebaixar la presió fiscal amb dues rebaixes de l'IRPF i pels que ens diuen que som anticatalans, es va acordar cedir una part més gran d'aquest darrer impost a les comunitats autònomes, entre elles, evidentment, Catalunya. Els autònoms han vist com han deixat de pagar l'IAE, i les mares treballadores amb fills menors de 3 anys tenen una paga de 100 euros cada mes.

Tot això que tant ha costat aconseguir és política antisocial? són polítiques per a poderosos? No, són polítiques per a la gent del carrer, perquè els primers beneficiats d'un govern hem de ser els ciutadans.

Allà on governem, ja sigui sols (amb moltíssima gent a darrere que ens dóna suport) o en coalició (buscant sempre l'acord que permeti al ciutadà viure millor), hem demostrat que les coses funcionen i que els ciutadans tenen garantida una millora en la qualitat de vida.

L'any 2007 hi ha eleccions a Tordera. El nostre objectiu és aconseguir representació municipal, per tal de si entrem a governar poder dur a terme les nostres polítiques que milloren dia rere dia la qualitat de vida de tots els ciutadans i les ciutadanes.

Comments:
L'any 1996 el PP privatitza Telefònica, presi: Villalonga, company de pupitre d'Aznar.
President de Caja Madrid: Mr. Blesa, company d'opos del paio del bigoti.
President de Repsol: Don Cortina, "because he's my friend"
Gas Natural vol passar a primera divisió: portada als nassos, one reason, my cojones.
Any 2004: l'economista Ramon Tremosa i el senyor Sala-Martín parlen d'un dèficit fiscal del 10% del PIB català.
 
Em sembla que hi ha gent que genera un alt volum d'ingressos que ha paga més del que rep i que té un dèficit fiscal més alt que el del 10%. Ja que hi som, eliminem els impostos, així ningú tindrà dèficit fiscal, però aleshores molta gent tindrà altres tipus de dèficits molt més greus.

El procés de privatitzacions va permetre que empreses no rendibles per a l'economia espanyola, passessin a ser-ho, i això repercuteix en el benefici dels individus que viuen a Espanya.
 
Sobretot dels indivus amics del president del govern.
Si sabessis economia sabries que a Alemanya i EUA es publiquen uns llibres que es diuen balances fiscals on es diu on van a aprar els impostos de cada territori, per tant no em vinguis amb falàcies, per culpa teva i del PPSOE a Catalunya tenim un gran dèficit en infraestructures. No pot ser que tu sàpigues més economia que un professor de Harvard.
 
Jo no he dit que el Ramon Trenosa i Sala-Martín anessin equivocats. L'únic que he dit és que les persones a vegades paguen més impostos del que realment reben després.

I si segons tu això és culpa del PP i del PSOE, com és que tan CIU com ERC han donat suport a aquests dos partits? Qui els soluciona aquests problemes?
 
Amic Xavi, el problema no són les privatitzacions en sí, que en molts casos són necessàries (sobretot si tenim en compte que fou pública fins l'empresa que servia el catèring als avions d'Iberia, quan aquesta també era pública) sinó la forma com s'han portat a terme, en alguns casos. La privatització de societats participades total o parcialment,s'ha de realitzar amb transparència i sempre en benefici del ciutadà, per aconseguir un millor servei. Com sabem en molts casos, les privatitzacions i les liberalitzacions de sectors han servit per malvendre les joies de la iaia als amiguets o controlar importants multinacionals. Per exemple en el cas de Telefonica, que encara té tics monopolístics, la seva privatització no ha comportat un millor servei, en tot cas la liberalització permet anar-te'n a una companyia si no et plau, que tindrà un servei per l'estil. A més el seu primer president "privat" tnia com a mèrit ser company de pupitre del Sr. Aznar.
 
Benvolgut Joan,

És evident que les privatitzacions han d'anar acompanyades d'una liberalització del mercat per tal que l'usuari tingui possibilitat d'escollir; però també és evident que privatitzar és un primer pas per començar una total liberalització del mercat.

Un exemple, el tenim amb la concessió de cadenes de televisió. Per què ho ha de fer el govern? No seria més lògic que tot aquell qui volgués fes un nou canal. El mercat ja establiria fins a quin punt els canals són viables.
 
O sigui que admets que Catalunya té dèficit fiscal i et retractes de la falàcia de què els impostos els paguen les persones? Bieeeeeeeen.
Perquè els dèficits els tenen els territoris.
Ah, i a veure si publiquem les balances fiscals.
 
Jo no puc publicar les balances fiscals.

Hem de diferenciar entre finançament de la Generalitat i inversions de l'Estat a Catalunya. Les inversions que un Estat fa a un territori no són il·limitades i si en volem més a Catalunya n'haurem de treure d'altres llocs. De la mateixa manera passa amb les inversions que fa la Generalitat a diversos llocs de Catalunya. Uns tindran més dèficit d'infraestructures que altres, i els que en tenen menys són els que s'han de mirar de cobrir amb més urgència.
 
El pacte de Toledo sobre les pensions va ser un gran pacte polític i social, amb tots els partits polítics, els sindicats i la patronal. Voler apropiar-vos-en és com si jo digués que el Barça ha guanyat la lliga gràcies al tripartit.
Continuant amb el tema priavtitzacions, si l'estat no gasta, és molt normal que tingui superàvit.
Per cert, en aquella època també va baixar l'atur de tota l'Europa comunitària. També va ser gràcies al senyor Rato, o a la conjectura política. Tu no ho deus recordar, perquè eres petit, però el 1993 hi va haver una crisi mundial que lògicament també ens va afectar aquí. El 1996 s'anava recuperant, i el 2000 va ser el punt màxim. Això, entre d'altres coses, us va fer guanyar la majoria absoluta.

Salut i República
 
L'Estat si que gasta, perquè va augmentar beques, ajudes a les víctimes del terrorisme, les pensions...

L'Estat espanyol va aconseguir assolir un nivell de convergència amb Europa més alt del de l'època socialista.

Potser sense corrupció, amb netedat, eficàcia i bona gestió és quan s'aconsegueixen les coses.

Pactes com el de Toledo, que en la situació actual no es donen i s'haurien de donar.
 
Llàstima que hagueu marginat Catalunya sistemàticament i no hagueu publicat les balances fiscals. Sense la informació sobre la taula no ens podem posar d'acord.
 
Demana-li a ZP les balances fiscals. Gràcies al PP les comunitats autònomes disposen d'un tant per cent més alt en l'impost de l'IRPF.
 
I perquè no les vas demanar a l'home del bigoti? Sí home, a aquell pedant baixet que feia la guerra de l'iraq i parlava anglès amb accent mexicà:"estamos trabajando en ello"
 
Perquè quan hi havia "l'home del bigoti" jo tenia 16 anys, no estava afiliat al PP i no era la meva feina demanar-les.
 
Ah, i com que no es pot parlar del passat no li retreuràs mai no haver-les publicat?
Una cosa és que et faci vergonya parlar del règim que va engendar el teu partit fa 30 anys, però parlar del que va passar fa dos anys no crec que sigui greu.
 
Parlant de balances fiscals. Balears i Madrid també tindrien dret a reclamar. Trobaries bé si ho fan?
 
"Cree el ladrón que todos son de su condición"
Informa't una mica sobre el tema, a www.ramontremosa.com i en parlem, perquè no pot ser que vinguis havent escoltat només el que diuen els mítings del PP. Llegeix un parell d'articles dels teus adversaris polítics i et faran profit.
Deia Josep Pla que el seu país era allà on ell deia bon dia i li responien bon dia. Ara jo dic que allà on dic bon dia i em responen bon dia hi ha dèficit fiscal.
 
Estem a les mateixes perquè tu també escoltes el que t'agrada sentir.

Hi ha altres comunitats autònomes a part de Catalunya que tenen dèficit fiscal, o què passa que a Catalunya som especials?

Allà on jo dic bon dia és un país on hi viuen 40 milions de persones i si amb els meus impostos he de pagar una cosa a Andalusia la pago.
 
Tio, t'acabo de dir que València i les illes també tenen dèficit i tenen dret a quixar-se i tu no sé què em respons de manera demagògica que també tenen dèficit. És que no llegeixes ni el que dic jo! A veure nano, t'has llegit algu article d'en Tremosa? oi que no? Oi que no faràs l'esforç? Doncs ja està. En Tremosa és membre d'un institut que treballa contra el dèficit als tres territoris i creu que tothom té dret a demanar un tracte millor!
Tio t'acabo de dir que tots tenim dret a demanar un tracte millor! Matas i Camps també! O on et penses que et responen bon dia si dius bon dia!A Gijón?

Aquí els únics que separen Espanya en dos i discriminen una part són PP i PSOE que no defensen per Catalunya allò que Euskdadi, Navarra i les Canàries ja tenen.
 
Tio, t'acabo de dir que València i les illes també tenen dèficit i tenen dret a quixar-se i tu no sé què em respons de manera demagògica que també tenen dèficit. És que no llegeixes ni el que dic jo! A veure nano, t'has llegit algu article d'en Tremosa? oi que no? Oi que no faràs l'esforç? Doncs ja està. En Tremosa és membre d'un institut que treballa contra el dèficit als tres territoris i creu que tothom té dret a demanar un tracte millor!
Tio t'acabo de dir que tots tenim dret a demanar un tracte millor! Matas i Camps també! O on et penses que et responen bon dia si dius bon dia!A Gijón?

Aquí els únics que separen Espanya en dos i discriminen una part són PP i PSOE que no defensen per Catalunya allò que Euskdadi, Navarra i les Canàries ja tenen.
 
Publicar un comentario



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?