sábado, diciembre 31, 2005

 
BON ANY

Després d'uns dies malalt, en els que, no he fet cap post, però si he volgut contestar algun comentari, torno a l'activitat blocaire.

Simplement, era per desitjar bon any a tothom qui passi per aquí, independentment del seu color polític. Espero que el 2006 us porti allò que volíeu que el 2005 us hagués portat i no us ho ha portat.

Espero que els fumadors no ho passin gaire malament, i que els polítics no s'estressin tant amb l'Estatut (ja em perdut dos anys, si en passa un altre, què hi farem...).

Per últim, i a mode de publicitat gratuïta, aquesta nit se celebra una festa a casa un amic de tota la vida i company de partit, en Marc Teixidó. Per qui vulgui venir, és a l'Av.Tordera núm.28 del veïnat de St.Daniel (ja us en parlaré un dia sobre els canvis de traçat que l'únic que fan és posar més neguitosos als veïns). El preu és de 20 euros, i hi ha barra lliure.

Ens veiem l'any que ve, que tingueu un bon final de 2005 i un millor inici de 2006.


Comments:
molt bon any Xavier! i segueix així amb el teu bloc durant el 2006. El debat i el diàleg ens fa créixer com a persones.
salut!
 
En fin noi, doncs apa un bon any també per els "dolents" de la pel.licula.
Apa salut i revolució!!!
 
Quina poca vergonya que teniu els PPeros!!!.
Heu recolzat("in")directament una intervenció militar sobre la població civil catalana, pel que els politics catalans pensen del funcionament del vostre puto estat.
Sou TOTS una colla de desgraciats!!

L´odi creix i s´acomula...
 
Amb els insults si que es fomenta.

Les declaracions de Mena (nomenat pels socialistes) malgrat que desafortunades, no deixen de ser veritat. L'exèrcit si li demana el govern pot intervenir en funció de l'article 8 de la Constitució. Evidentment que la situació actual no és per arribar a aquest punt, per tant Gil, no diguis que recolzem una intervenció militar sobre Catalunya perquè no és veritat.
 
Una altra LOAPA?Un altre 23-F?No m'ho puc creure.
 
Aquí els que parlen de cops d'Estat i de guerres civils, no som els del Partit Popular. Per sort, tot això ja està superat.
 
Defenseu a capa i espasa una merda de constitució, que a la pràctica us serveix de justificant per fotre els tancs al carrer, quan les coses no van com voldrieu.
Que collons dius tu ara d´insults;hem sembla que és més greu ordenar una intervenció militar contra la població civil, que no pas dir que els del PP sou uns DESGRACIATS per recolzar-ho.
 
El PP no ha recolzat una intervenció contra la població civil, ni ningú l'ha ordenat.

Diuen de Jiménez Losantos. M'imagino que tu et sumes a les crítiques, però tu has insultat a més de 700.000 persones.
 
AVUI MATEIX, FEDERICO JIMENEZ LOSANTOS HA FET LES SEGÜENTS DECLARACIONS AL SEU PROGRAMA "LA MAÑANA DE COPE": "EL ARTÍCULO 8 DE LA CONSTITUCIÓN ES UNA CHAPUZA"; "LOS GENERALES DEBEN ESTAR CALLADITOS"; "EL PROTAGONISMO LO DEBE TENER LA SOCIEDAD CIVIL, EL PARLAMENTO Y LA MANIFESACIONS PACÍFICAS Y LEGALES"; "ALGUNOS DE MIS OYENTES DE LA DERECHA CLÁSICA ESTARÁN EN CONTRA DE LO QUE DIGO, PERO YO PIENSO ASÍ EN ESTE ASUNTO".

Increïble, oi? sembla que encara té una mica de seny aques senyor... i no ho semblava!
 
Té més seny Fedeguico que el PP? ja seria fort eh?!
 
El PP ha recolzat una intervenció militar.
Jo no insulto a 700 mil persones, si són desgraciats no és culpa meva.
 
El PP no comparteix les paraules d'aquest militar. Ho ha dit Rajoy avui mateix.

Les has insultat, i ho pots comprovar. Els has dit 2 cops desgraciats.
Aquest és el respecte que demaneu a la COPE?
 
Que passa que no coneixes gent desgraciada tu o què?
No és cap insult això.
Si que ha trigat en Rajoy no?
Potser deu ser retardat.
Ei sense insultar e!
 
Una persona desgraciada, és una persona que té poca fortuna a la vida. Quan es fa servir aquesta paraula de forma descriptiva no passa res, quan conté quelcom d'insultant sí que passa.
 
Publicar un comentario



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?