sábado, noviembre 26, 2005

 
A TREBALLAR

Ahir en un acte celebrat al Local Social Emili Vendrell, vam presentar la Junta Local del Partit Popular de Tordera. La informació completa sobre el desenvolupament de l'acte, la trobareu a www.pptordera.com.

Ara és doncs el moment de començar a treballar. Al Partit Popular se'ns diu que no escoltem. Els que ens ho diuen em sembla a mi que són ells els que no escolten. S'han fet manifestacions en contra de la política del govern de Zapatero i l'executiu el que ha fet és amenaçar als convocants amb una disminució de les subvencions o fins i tot, com ha passat amb l'AVT les ha eliminat.
Doncs bé, nosaltres sí que escoltem, perquè volem saber els problemes que realment té la gent i quines són les seves preocupacions reals, perquè un cop ho coneguem de més a prop, podrem realitzar propostes que beneficien al ciutadà.

Ara el que toca és treballar i el millor per començar és conéixer problemes i dubtes concrets que tinguin els ciutadans.
És per això que a partir d'ara el nostre objectiu és el de concertar reunions amb les entitats i associacions de veïns de Tordera per presentar-nos formalment i amb l'objectiu de que ens transmetin que és el que realment els preocupa, per tal de posteriorment fer una proposta o alternativa a una que ja hi hagi i no ens sembli correcta; la qual pugui ser solució al problema.

El diàleg és una eina molt útil per solucionar problemes i això al Partit Popular (encara que diguin que no) ho tenim molt clar i el farem servir perquè les nostres propostes siguin positives i constructives.

Comments:
Diàleg?
On va ser el diàleg quan la guerra d'Irak i milions de persones manifestant-se pels carrers?
No recordes allò que va dir el vostre president: los que escupen sus rencores por las esquinas.
Diàleg?
No facis riure
 
Doncs sí, diàleg, el que faci falta per parlar dels problemes de Tordera i buscar-ne sol·lucions.
 
Com bé dius, el diàleg és una eina molt útil quan es tracta de solucionar problemes. Per dialogar s'ha de tenir voluntat d'arribar a acords (ja que sino el diàleg es converteix en una eina inservible) i això vol dir cedir en punts concrets per acostar possicions.

Em semblen bé les coses que dius sobre el diàleg, crec que hi podem estar d'acord. Però segurament també estaríem d'acord en què durant l'episodi de la guerra d'Iraq, l'executiu de José Mª Aznar no es va mostrar gaire dialogant, s'ha de reconèixer.

Tant de bó situacions com aquelles no es tornin a repetir i els governs que vinguin (siguin del color que siguin) sempre mostrin una bona predispossició pel diàleg del que parlàvem abans.
 
Publicar un comentario



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?