miércoles, agosto 30, 2006

 
FESTA MAJOR (2)

Aquesta darrera setmana va seguir la Festa Major de Sant Bartomeu. Espero que els torderencs que llegiu això l'hagueu disfrutat.
Divendres s'havia de celebrar el Cercatasques, però per segon any es va haver de suspendre (bé, aplaçar) per la pluja. Per als que no ho sapigueu, el Cercatasques consisteix en un recorregut per Tordera i els seus bars, els quals ofereixen menjar o beure. Al haver-hi alcohol, els tickets es venen als majors de 18 anys, i aquest any tenien un preu de 12 euros. La novetat d'enguany era que es farien dos recorreguts que s'acabarien ajuntant a la Plaça de la Concòrdia on finalment es realitzaria una discomobil, amb barraques al mirador de la Plaça de l'Esglèsia.

Malahoradament no es va poder celebrar, però la discomòbil es va traslladar al Pavelló Parroquial. A diferència del dia de la despertada, la festa va acabar aviat.

L'endemà, vam conèixer a la nova pubilla i al nou hereu que substituïen a en Pau Megias i a la Queralt Atmetller. Malgrat que hi volia anar, no vaig poder perquè estava amb febre. A l'endemà vaig saber que van ser escollits l'Òscar Abarquero i la Sílvia Puig als quals felicito.

Amb el sopar popular de diumenge, s'acabava una nova edició de la Festa Major de Tordera.

Tot i així, no podrem dir que s'ha acabat fins que probablement el 23 de setembre es celebri l'ajornat Cercatasques.

Comments: Publicar un comentario



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?